fbpx
Ga naar de inhoud

Burn-out in de huisartsenpraktijkHoe herkent een huisarts een burn-out? Is er medicatie die helpt? Duurt het herstel lang? Dr. Elisabeth Bril beantwoord je vragen in dit interview.


More...

1. Dr. Elisabeth BriI

In 2013 wandelde J. bij mij binnen. Ze was een jonge mama die net gecrasht was op het werk. Via www.Vindeentherapeut.be vond ze mij en wilde ze haar leven weer in handen nemen. 

Het traject van J. verliep zeer goed. Ze was zo tevreden dat ze haar succesverhaal bij haar huisarts ging doen: Dr. Elisabeth Bril. De huisarts was zo blij met haar groei dat ze anderen naar mij begon door te verwijzen.

Haast alle patiënten die ik langs deze weg doorverwezen kreeg, waren succesverhalen. Vreemd dat deze huisarts, zonder mij te kennen, haarfijn wist wie ze naar mij moest doorsturen. Een ontmoeting kon niet uitblijven.

Die ontmoeting was een schot in de roos! Want we zitten volledig op één lijn op het vlak van stress, burn-out, moederschap, ondernemerschap, emancipatie en manier van in het leven te staan. 

2. Zusterzielen

Patiënten vertellen ons telkens weer hoe vreemd ze het vinden dat wij zo 'hard op mekaar lijken'. Het zou iets met energie te maken hebben. Of met stem.

Wellicht onze communicatie stijl, want we zijn allebei nogal fan van de 'no nonsense aanpak'. We zeggen waar het op staat en laten mensen dan vrij om hun verantwoordelijkheid te nemen. Sommige mensen zijn er echt van van hun stuk.. Wie weet, misschien bestaat het wel: zusterzielen. Als dat zo is, dan is het dat wat ik voel met Elisabeth: zusterzielen. 

Dankzij Elisabeth kreeg ik de kans om mijn expertise rond stress en burn-out te delen met een tiental huisartsen in de Noordrand van Antwerpen. Daarvoor ben ik erg dankbaar uiteraard.

Ook dit interview dat Dr Bril met mij wilde doen is voor mij een hoogtepunt in mijn carrière. Want dit is eerder uitzonderlijk: een arts die in haar praktijk laat kijken. Ik hoop dat je er van geniet en ook veel leert van dit gesprek. 

3. Huisarts en mama

Ik heb in dit interview zowel vragen gesteld aan de huisarts Dr Bril én aan mama en echtgenote Elisabeth. Het is dus tweeledig: naast tips en tricks van de huisarts, krijg je ook tips en tricks van een vrouw zoals jij en ik. Heel bruikbare tips en doorleefd. 

4. Interview met Dr. Elisabeth Bril

5. Meer interviews 

Ik interview maandelijks inspirerende vrouwen. Waarom? Om hun geheim te ontdekken over hoe zij het doen: kids, een carrière, een gelukkige relatie, een sociaal leven, ...

Je kan deze interviews beluisteren als podcast via:

iTunes

Lybsin


Je kan ze bekijken als filmpje, samen met de begeleidende quotes via

YouTube

Abonneer je vandaag nog op mijn YouTube-kanaal .. Want zo ontdek je nieuwe interviews gewoon in homepage op YouTube. Wel zo gemakkelijk.Hi, ik ben Annelies De Roover. Mama van 2 tieners. Onderneemster. Organisatorische duizendpoot. Levensgenieter. Altijd met de glimlach. Eerlijk en open. Levenslustig. Zachtmoedig. Gepassioneerd. Gelukkig. Mezelf.

Ik wil je graag veel succes wensen bij je herstel. Het is mijn missie om elke vrouw in haar kracht te krijgen. Uit een leven van chaos, druk en drukte naar een krachtig leven vanuit passie. Uit stress naar balans, harmonie en veerkracht. 

Met de door mij ontwikkelde ENERGY-methode™ begeleidde ik al meer dan 300 vrouwen blijvend uit hun burn-out. Deze kennis en ervaring wil ik heel graag met jou delen.


De ENERGY-methode™  werd ontwikkeld op basis van ruim 10 jaar studie en input van talrijke ervaringsdeskungen en experten uit het veld. De afgelopen 5 jaar werd de methode uitgetest en geperfectioneerd tot wat ze nu is: de enige methode die burn-out duurzaam oplost en vrouwen weer in hun kracht zet, zodat ze het leven kunnen leiden dat hen toekomt.


Ik heb Stress de baas!  ontwikkeld om jou DE oplossing te geven -  om ook te kunnen wat al die 100-den vrouwen voor jou deden – zodat ook jij kan leven in balans, harmonie en met veerkracht… en bovenal: vanuit passie.

Het is absoluut de snelste weg van stress en overspanning naar rust, geluk en kracht. 


×

Volg ons op Facebook

>