fbpx
Ga naar de inhoud

41 Burnout Quotes Ter Motivatie En Inspiratie

Kan jij net als iedereen soms een opkikkertje gebruiken? Heb je het soms gehad en weet je niet meer wat je ermee aan moet?

Dan hoop ik om je met deze blog en deze hele lading quotes een hart onder de riem te kunnen steken.

Soms de harde waarheid om je op weg te helpen om je leven terug in eigen handen te nemen.
En soms een steuntje in de rug om je te helpen bij jezelf te blijven.

Hopelijk bewaar je enkele van deze quotes zodat je er elke dag van kan genieten. 

More...Zin om een quote te delen op Facebook, Instagram of Pintrest? Feel free. Vermeld je erbij waar je hem gevonden hebt? Dat is lief.

Heb jij zelf nog leuke en inspirerende quotes? Deel ze hieronder in het opmerkingen veld. Ik kan niet wachten om ze te lezen.

Hey, ik ben Annelies De Roover. Mama van 2 tieners. Onderneemster. Organisatorische duizendpoot. Levensgenieter. Altijd met de glimlach. Eerlijk en open. Levenslustig. Zachtmoedig. Gepassioneerd. Gelukkig. Mezelf.

Ik wil je graag veel succes wensen bij je herstel. Het is mijn missie om elke vrouw in haar kracht te krijgen. Uit een leven van chaos, druk en drukte naar een krachtig leven vanuit passie. Uit stress naar balans, harmonie en veerkracht. 

Met de door mij ontwikkelde ENERGY-methode™ begeleidde ik al meer dan 400 vrouwen blijvend uit hun burn-out. Deze kennis en ervaring wil ik heel graag met jou delen.


De ENERGY-methode™  werd ontwikkeld op basis van ruim 10 jaar studie en input van talrijke ervaringsdeskungen en experten uit het veld. De afgelopen 5 jaar werd de methode uitgetest en geperfectioneerd tot wat ze nu is: de enige methode die burn-out duurzaam oplost en vrouwen weer in hun kracht zet, zodat ze het leven kunnen leiden dat hen toekomt.

Stress de baas, een 7-daags traject werd speciaal voor jou ontwikkeld. Zodat jij ook snel en effectief een oplossing krijgt. Zo kan jij ook wat al die 100-den vrouwen voor jou deden: een gelukkig leven uitbouwen. Balans, harmonie en veerkracht. En bovenal: leven vanuit passie.

Het is absoluut de snelste weg van stress en overspanning naar rust, geluk en kracht. 

×

Volg ons op Facebook

>