fbpx

Online training

Hoe ik meer dan 300 vrouwen  blijvend uit hun burn-out hielp

 • In de training leerde je hoe je de verschillende waarschuwingssignalen van teveel stress en dreigende overspanning herkent.
 • Je leerde het geheim om snel je stress te verlichten zodat jij meer balans en veerkracht kan ervaren in jouw leven.
 •  Daarnaast kreeg je inzicht in hoe één simpele druk op de knop jou helpt om tijd, vrijheid en geluk te claimen, en zelfbewust met passie in het leven te staan.

Jouw gratis downloads

Ging het soms wat te snel? Of had je een slechte connectie? Dan kan je hier alles nog eens downloaden.  Ik hoop van harte dat je met deze tools aan de slag gaat. Zodat jij ook stappen kan zetten naar de beste versie van jezelf.

Checklist 

 jouw stress-meter

Ademhalingsoefening

voor instant stressrelief  

Quotes

31 dagen motivatie 

Slides

van de online training


Is de training erg meegevallen? En wil je nu meer? 

Lees dan hieronder hoe jij eindelijk het leven kan krijgen waar je al zo lang van droomt. 

Ontdek hoe Stress de Baas je kan helpen om jouw dromen om te zetten in de realiteit.

Het resultaat? Een gelukkig leven vanuit passie.


Stress de baas

Ben jij het beu om altijd brandjes te moeten blussen?

 • angle-right
  Als vrouw en moeder heb je soms wel 10 ballen in de lucht. Je doet er alles aan om alles op rolletjes te laten lopen. Soms lukt dat, soms ook niet.
 • angle-right
  Het lijkt alsof jij de enige bent die ziet hoe hard jij aan het ploeteren bent.
 • angle-right
  Je denkt: Als iedereen rond mij happy is dan ben ik gelukkig. Alleen lijkt die dag maar niet te komen.

Hi, ik ben Annelies De Roover. Mama van 2 tieners. Onderneemster. Organisatorische duizendpoot. Levensgenieter. Altijd met de glimlach. Eerlijk en open. Levenslustig. Zachtmoedig. Gepassioneerd. Gelukkig. Mezelf.

Ik heb het geheim ontdekt
van veerkrachtige vrouwen.

10 jaar onderzoek en opleiding hebben mij geholpen het geheim te ontdekken van al die vrouwen die moeiteloos alle ballen in de lucht houden én tegelijk in balans blijven. 

Er bestaat een manier om mama, partner en onderneemster te zijn - in contact met jezelf. Zodat je een gelukkig leven vanuit passie kan leiden. Je moet jezelf eerst tegenkomen voordat je jezelf kan zijn. Als je stress ervaart, voel je goed jouw grenzen. Dat betekent dat je jezelf dan tegenkomt.

Ik heb oa. het volgende ontdekt: 

 • Een gestreste mama is ongelukkig. Daardoor kan ze niet zo'n goede mama zijn als ze wil.  
 • Een vrouw die het contact met zichzelf kwijt is, zich lelijk voelt.
 • Een vrouw in de overlevingsmodus ziet haar partner meer als last dan als lust.
 • Een vrouw die geen passie in haar werk legt, zichzelf moet voortslepen.
 • Een overvraagde vrouw maakt fouten. Daardoor voelt ze zich schuldig en schaamt ze zich.


Wie de lat hoog legt gaat er makkelijker onderdoor

Als vrouw ben je de spil van je gezin en familie. Als je dan alles niet meer geregeld krijgt, geeft dat veel frustratie. Je voelt jezelf falen. Je bent niet trots op jezelf. Zodat je steeds minder zelfvertrouwen krijgt. Je eigenwaarde verlaagt en zo ook je veerkracht. Je probeert al langer hoe meer controle te grijpen. En het glipt je door de vingers, als water.


Perfectionisme en controle zijn grote bronnen van stress. Ben jij perfectionistisch van aard? Dan leg jij de lat hoog voor jezelf (en ook voor anderen). 


Wat je zelf doet, doe je beter, toch? Maar er zijn gewoon niet genoeg uren in een dag om àlles zelf te doen. En dan raak je gefrustreerd en heel gestrest. Helemaal niet fijn voor jouw omgeving. En ook niet voor jezelf. Je wil er wel wat aan doen. Wat?


Waarom je er iets aan wil doen

 • angle-right
  Als je blijft doen wat je altijd al deed... krijg je opnieuw hetzelfde resultaat
  Tijd om wat anders te proberen. Want gewoon verder blijven doen en hopen dat er vanzelf wat verandert... dat was volgens Einstein een teken van waanzin. 
 • angle-right
  ... of erger
  Mijn vader heeft 3 burn-outs gehad. En ik heb zelf ook op de rand van de afgrond gestaan. Geloof me, het was geen pretje. Voor mijn vader niet, voor mij niet en voor mijn kinderen niet. En dat wil je toch vermijden.
 • angle-right
  Je verdient het
  Jij en je kinderen, partner, familie, vrienden en collega's verdienen de beste versie van jou. Je bent een fantastische madam, alleen ben je nu zo moe. Je ziet het zelf even niet. Maar ik wel.  
 • angle-right
  Het kan anders
  Ik heb zelf meer dan 10 jaar onderzoek gedaan en ik weet dit: Je bent niet alleen. Waar jij nu mee kampt is een normaal verschijnsel in deze tijd. Waar jij tegenaan loopt is heel logisch te verklaren op dit moment in jouw leven. En ik heb ook ontdekt hoe je er snel doorheen kan komen... en weer kan gaan stralen. Als ik het kan, kan jij het ook.

Hoe jij jouw stress de baas kan worden

Ik ben zelf mama van 2 tieners en een partner met een handleiding, 2 jobs, opleidingen, verbouwingen, verhuizingen, hulpbehoevende ouders en een sociaal leven.... Ik hoef je niet te vertellen dat ik zelf ook heel wat stress ervaren heb. Ik ben mijn onderzoek gestart om zelf niet nog verder af te glijden in de afgrond. 


In mijn onderzoek deed ik oa. een internationale bevraging bij meer dan 200 vrouwelijke burn-out survivors. Ik volgde opleidingen rond stressmanagement, communicatie, happy opvoeden, NLP, transpersoonlijk coaching & counseling, Mindfulness, psychologie, emoties, talen van liefde, enz.  Al die dingen heb ik eerst zelf toegepast. Wat waard was om te houden heb ik in mijn leven geïntegreerd. 


Ik heb nu balans, harmonie en veerkracht in mijn leven. En ik heb gezocht naar een manier om al die kennis en ervaring door te geven aan andere vrouwen. Zo kan ik mijn droom waarmaken: een wereld waarin elke vrouw zich opricht tot haar volle lengte. Als een baken en voorbeeld voor haar kinderen en haar omgeving. Trots op wie ze is en erg gelukkig. 

10 jaar onderzoek en 50.000€ later heb ik ze: de sleutels voor meer balans, harmonie en veerkracht

Met deze sleutels hebben al 100-den vrouwen de vonk in zichzelf hervonden. Daardoor leven zij nu hun dromen. Zij leven vanuit passie. In contact met zichzelf. Met een gezonde eigenwaarde. Met zelfvertrouwen. Hoop. Geluk. Een heerlijk vervuld leven.


Deze sleutels zijn er ook voor jou. Ontdek ze in 

STRESS DE BAAS

Ik heb Stress de Baas  ontwikkeld om jou DE oplossing te geven -  om ook te kunnen wat al die 100-den vrouwen voor jou deden – zodat ook jij kan leven in balans, harmonie en met veerkracht… en bovenal: vanuit passie.


Het is absoluut de snelste weg van stress en overspanning naar rust, geluk en kracht. 

 • 1
  In Module 1 ontdek je welke impact stress al heeft op jouw leven. Zo kan je tijdig en gericht ingrijpen en snel het leven leven waarvoor je geboren bent.
 • 2
  In Module 2 ontdek je welke triggers je in een burn-out brengen. Dit zorgt ervoor dat jij deze valkuilen perfect kan vermijden. 
 • 3
  In Module 3 overlopen we de meest gemaakte fouten in burn-out recovery en stress management. Zodat jij een vlekkeloos parcours kan rijden.
 • 4
  Module 4 gaat helemaal over hoe jij de stress de baas blijft in het dagelijks leven, zodat je alles blijvend kan toepassen en het vanaf vandaag écht anders kan doen.

Enkele vrouwen die al vanuit passie leven

“Ik ben veel meer 'IK' en dat is gewoon heel fijn!”

“Communicatie, zelfvertrouwen, grenzen... 't was een hoopje ongeregeld. Ik ontrafelde het stapje per stapje. Nu plant ik zaadjes en heb vertrouwen in iets bloeiends. Ik ben veel meer 'IK' en dat is gewoon heel fijn!  Dank je wel Annelies!"

Bola de fuego ☄️Jacinta
- Mooimaker, Onderneemster in de dop, Mama van 2 straffe madammen

“Van chaos naar structuur, van stress terug naar ontspanning."

“Afgelopen lente trok mijn lichaam aan de alarmbel. Vermoeidheid bepaalde mijn doen en laten. Ik wist heel goed dat ik teveel hooi op mijn vork had. Maar ik slaagde er zelf niet in om de cirkel te doorbreken. Ik dacht: 'Als 27 jarige moet ik dat toch allemaal wel kunnen?!'  Bij Annelies had ik gelijk een klik, ik voelde meteen: zij gaat mij hier doorheen helpen! En jawel, dat gebeurde. Met Stress de Baas gaf Annelies me inzicht in wat voor mij echt belangrijk is. Door haar heb ik 'Nee.'  leren zeggen tegen dingen die mijn energie wegnemen. Het is een verademing dat ik nu 'Ja' kan zeggen tegen dingen die me energie geven, zonder schuldgevoel. Ik heb nu de touwtjes van mijn leven terug in handen door goed te plannen. Er is heel wat hooi van mijn vork en dat maakt dat ik nu terug ontspannen door het leven kan gaan. Ik ben Annelies dan ook enorm dankbaar voor de ommekeer die ze bij mij teweeg heeft gebracht.  Eeuwige dank!"

Lendy Jacobs
- Onderneemster in bijberoep, Eigenaar van ByFonzie, Baasje van Fonzie, Verbouwer

“Mijn leven is tekort om niet te stralen!"

“ In een periode dat ik op professioneel en privevlak in een dip zat. De oorzaken? Startend co-ouderschap, motivatieproblemen op  het werk en fysieke klachten zoals maagproblemen en migraine.  Met de tools van Stress de baas! kon ik steeds weer aan de slag.  De opdrachtjes daagden me uit en hebben me doen beseffen dat ik méér wilde. En dat ik uitdaging nodig had om niet uitgeblust te geraken. Annelies heeft me zowel op privé als op werkvlak heel veel inzichten gegeven. Ik ben gelukkig. Ik heb mij over mijn grootste angst kunnen zetten en ik heb een tweede prachtige dochter. Daarbovenop doet haar zus het enorm goed en kan ik alleen maar gelukkig zijn. Annelies spreekt heel vaak over mijn lach en dat ik een zonnetje ben dat kan stralen. Daar hou ik me steeds weer aan vast. Het leven is te kort om niet te stralen."

Stefanie Topolovec
- Juf & Beleidsondersteuner, Mama van 2

Het volledige programma Stress de baas!
Live en helemaal voor jou.

Als je de beste versie van jezelf wilt worden, zonder chaos en stress in je leven, dan is er geen beter systeem. Dit is PRECIES wat ikzelf had nodig  gehad om mezelf en mijn kinderen een hoop leed te besparen.

Het zou mij 50.000 € en 10 jaar research hebben bespaard. 

100% Niet goed, geld terug garantie

Beveiligd betalen


“Ik kan zeker stellen dat Stress de Baas! mijn leven heeft veranderd in de positieve zin."

Annelies heeft mij laten inzien dat mijn energie niet eindeloos is, dat ik keuzes moet maken en vooral ook tijd voor mezelf. Dankzij Stress de Baas bekijk ik het leven nu helemaal anders. Probeer mijn prioriteiten te stellen en te gaan voor de dingen die voor mij belangrijk zijn. Soms glij ik toch weer wat af naar mijn vroegere levensstijl en dan gebruik ik de truckjes die Annelies me leerde. Daarnaast kan ik ook altijd op de steun van mijn gezin rekenen die er mee op toezien dat ik niet herval. Ik kan zeker stellen dat Stress de Baas van Annelies mijn leven heeft veranderd in de positieve zin.

Inge

- Adviseur, Onderneemster, Mama van 2


Annelies De Roover

Bedenker van Stress de Baas!

Over Annelies

Annelies De Roover heeft meer dan 300 vrouwen in België en Nederland uit een burn-out geholpen. Niet één heeft een terugval gehad. Het is haar missie om burn-out bespreekbaar te maken en aan iedereen te laten weten dat er een uitweg is. Daarnaast is ze...

 • Mama van 2 tieners, met een handleiding
 • Energie transformator
 • Zaakvoerder Pop-coaching bvba
 • Bedenker van de Energy Methode ™

Wat ga je leren en ervaren tijdens
Stress de Baas?

Module 1 gaat volledig over wat stress is en wat het met je doet.

Zodat je er zo snel mogelijk weer vanaf komt. Je ontdekt welke triggers je in een burn-out brengen. Dit zorgt ervoor dat jij deze valkuilen perfect kan vermijden. Het hele burn-out proces wordt overzichtelijk weergegeven in deze eerste module Zo herken je meteen de symptomen en kan jij verder afglijden voorkomen. 

Module 2 gaat volledig over jouw toekomst. 

Je krijgt weer contact met jouw dromen, zodat jouw vlammetje terug gaat branden. Dankzij het Outcome model, leer je opnieuw positief denken, wat betekent dat je makkelijk oplossingen vindt voor de uitdagingen in jouw leven. Je maakt jouw vision board, zodat je makkelijk focus houdt. Aan het einde van module 2 heb je een compleet beeld van waar jij naartoe wil.

Module 3 gaat helemaal over de integrale aanpak van stress en burn-out.

Met een handige tool krijg je een helder beeld van jouw werkpunten. Dit zorgt ervoor dat je gefocust aan de slag kan. Dankzij de gestructureerde aanpak van de weet je welk pad jij nodig hebt om voor eens en altijd het stuur van jouw leven stevig vast te houden. Aan het einde van module 3 heb je het volledige overzicht van wat jij nodig hebt om je volle potentieel te kunnen bereiken en weer gelukkig te worden.

Module 4 gaat helemaal over hoe jij de stress de baas blijft in het dagelijks leven.

In deze module integreer je alles wat je de afgelopen dagen leerde, zodat je alles blijvend kan toepassen en het vanaf vandaag écht anders kan doen. Dankzij de memocards die je krijgt blijf je gemakkelijk op het goede spoor, ook na het seminar.


Maar… je krijgt nog veel, veel meer!

 • Je wordt ondergedompeld in een oase van rust, in het groen.
 • Je krijgt 2 dagen tijd om in alle rust jouw kracht te hervinden.
 • Je krijgt alle tools om je eigen stressniveau te beheersen.
 • Je krijgt 2 keer de kans om instant te revitaliseren met de PSIO-bril.
 • Je krijgt een visual mee van jouw gekozen groeipad. 
 • En je krijgt een steuntje in de rug om na het seminar te kunnen blijven groeien naar balans, harmonie en veerkracht. 

Kom jij ook naar Stress de Baas?

 • angle-right
  2-daags seminar
 • angle-right
  Max. 12 deelnemers
 • angle-right
  ​4 keer per jaar
 • angle-right
  ​Rustgevende omgeving.
 • angle-right
  ​High Energy Catering
 • angle-right
  ​Theorie én Praktijk

100% Satisfaction Guaranteed

Beveiligd Betalen

100% Tevredenheidsgarantie

Je kan rekenen op onze 100% tevreden-garantie. Als jij tijdens het seminar geen  inzichten hebt gekregen, laat het ons dan weten en we betalen je het inschrijvingsgeld terug. Ook  als je na het seminar niet weet hoe jij aan de slag kan om je stressniveau te verlagen of wat je kan doen om terug vanuit passie te gaan leven, betalen we je zonder probleem jouw inschrijvingsgeld terug. 

XOXO

Annelies


Veel Gestelde Vragen

Waar gaat het precies door?

Hoe geraak ik daar?

Hoe zijn de dagen opgebouwd?

Wat eten we?

Waarom in groep?

Wat als het me teveel word?


Copyright - Balans Harmonie Veerkracht.be

>