fbpx

BalansHarmonieVeerkracht

Wie is Annelies "Energie Transformator" De Roover ?

Hi, ik ben Annelies De Roover. Mama van 2 tieners. Onderneemster. Organisatorische duizendpoot. Levensgenieter. Altijd met de glimlach. Eerlijk en open. Levenslustig. Zachtmoedig. Gepassioneerd. Gelukkig. Mezelf.


Wil je weten hoe ik het geluk heb gevonden? En waar? Op deze pagina lees je niet alleen hoe ik met stress, overspanning en burn-out in contact ben gekomen. En ook hoe ik er weer vanaf kwam. Ook als je wil weten welke achtergrond en opleidingen ik heb, lees dan snel verder. Je ontdekt hoe ik van een veilig maar ongelukkig leventje de switch gemaakt heb naar een bruisend leven vanuit passie. Mijn geheim? Dat lees je hieronder.

Een gelukkig leven vanuit passie? Als ik het kan, kan jij het ook!Hoe ik in contact kwam met stress, overspanning en burn-out


Mijn vader heeft 3 keer prijs gehad, weet je. Al luidde de diagnose in de jaren ‘70 en ‘80 weliswaar: overspannen, zenuwinzinking, surmenage of psychische decompensatie.


Dat ik bij mijn vader getuige ben geweest van wat het doet met een mens en met zijn gezin, heeft een diepe indruk op mij nagelaten. Verder heb ik als hardwerkende mama van 2 prachtkinderen (met een handleiding) de nodige uitdagingen gekend. Die uitdagingen hebben mij doen zoeken naar antwoorden.


Antwoorden op de vragen: 

 • Wie ben ik?
 • Wat doe ik hier eigenlijk?
 • Dit kan toch niet de bedoeling zijn?!
 • Is dit alles wat er is?
 • Hoe ontsnap ik uit de chaos en de onmacht die mijn leven bepalen?


Ik werd zodanig gegrepen door de materie dat ik in 2011 het stuur compleet heb omgegooid en er zelfs mijn job van heb gemaakt.


Ik had zelf geen burn-out gehad... dacht ik.

Totdat ik van stress, overspanning en burn-out mijn expertise heb gemaakt. Bij het analyseren van de antwoorden op mijn internationale bevraging, heb ik dat idee moeten bijstellen. Ik had nooit een burn-out diagnose gehad dat klopt. Maar in 2008 stond ik echt wel op de rand van de afgrond. En als er toen meer geweten was over het burn-out fenomeen, dan had ik vast het etiketje gekregen.


De grote shift

Een warme donderdagavond, juni 2011, verkeerslicht op de A12.... en toen klaarde de mist rond mijn hoofd op. Dat was het moment waarop ik besefte dat het klaar was.


Ik had er genoeg van om mijn doen en laten te laten dicteren door de situatie en de noden van anderen. Ik was een karikatuur van mezelf geworden en dat stopte NU.


Niemand zou mij komen redden. Als ik wilde dat mijn leven ook werkelijk waard zou zijn om geleefd te worden dan moest ik ZELF ingrijpen. Ik was 41, dus ik had geen tijd te verliezen.


En ik deed het: ik deed mijn stoute schoenen aan en met de vernieuwde energie ... greep ik het stuur van mijn leven.... en werd ik de beste versie van mezelf.


Statutair ambtenaar wordt ondernemer. Gehuwde vrouw wordt alleenstaande mama. Worden wie je werkelijk bent is de grootste uitdaging in het leven, toch? ;-)


Ik heb van mijn pijn en mijn ontdekkingen mijn job gemaakt. Ik zeg niet graag job. Want het gaat om mijn missie.Mijn missie

Ik kom uit een familie van sterke, maar dienstbare, vrouwen. En ik zie vaak in mijn omgeving sterke vrouwen, net als ik, kopje onder gaan. En daar wil ik hen voor behoeden.


Ik droom van een wereld waarin elke vrouw in haar kracht kan gaan staan - als een sterke eik, fier rechtop. En dat elke vrouw haar eigen keuzes kan maken, in alle vrijheid. Om zo de beste versie van zichzelf te kunnen worden. En eindelijk het leven te kunnen leven waarvoor ze geboren is.


Daar wil ik jou ook bij helpen: alle ballen in de lucht houden en toch gelukkig zijn. 


Ik besef wel dat ik niet iedereen kan helpen. Enkel ondernemende vrouwen die de moed hebben om werkelijk hun rubber laarzen aan te trekken en het veld op te gaan... ja , die kan ik precies vertellen hoe zij het ‘t best aanpakken.


Vrouwen zoals jij, die klaar zijn om hun leven kritisch te herbekijken, die er klaar voor zijn.

Liza in haar kracht

Caroline in haar kracht

Stefanie in haar kracht

Lendy in haar kracht

Mijn leven is te kort om niet te stralen

Vind jij, net als Stefanie, dat jouw leven te kort is om niet te stralen?! Dan ben jij vast klaar om samen met mij aan deze prachtige reis te beginnen.


Laat me jou in contact brengen met wie je écht bent. Jezelf herontdekken is fantastisch en geeft je een onstuitbare kracht. Dat ondervinden al mijn klanten. Lees de testimonials op de review-pagina op deze site of vraag maar rond op Facebook, bij al die dames die hun dromen realiseren elke dag.


Want levenskracht dat geeft GOESTING en vanuit goesting komt leven vanuit PASSIE. Wat al deze vrouwen verbindt is die vlam die in hen brandt. En die vlam wil ik ook bij jou graag (terug) helpen aansteken. Schrijf je dus in voor mijn​ gratis online training... of nog beter: schrijf meteen in voor het Stress de Baas-event.

Geen amateur

Je laat je auto ook niet herstellen door de eerste de beste knoeier. Dus ik begrijp best dat je graag wat informatie wil over mijn achtergrond en opleidingen. Heel verstandig. Ik ben van oorsprong businessprocesmanager. Ik was leidinggevende van een klein team en organisator van events in de publieke sector.

Later volgde ik deze erkende opleidingen:


 •  Master practicioner NLP - Eric Schneider
 •  Transpersoonlijke coaching & counceling -  Eric Schneider
 •  Geweldloze communicatie
 •  Je kan je leven helen - Louise Hay
 •  Integratieve psycotherapie - AIHP
 •  Mindfulness - Edel Maex
 •  Stressmanagement - Tine Daeseleire
 •  Happy Chemicals - Luc Swinnen

Ik heb een (internationaal) erkend certificaat als coach en als psychotherapeut. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de Belgische en  een internationale beroepsvereniging voor psychotherapeuten.


Waarom is dit belangrijk? Zo ben je er zeker van kan zijn dat ik het veilige kader kan creëren dat nodig is om te groeien naar de beste versie van jezelf. Vanwege mijn doorgedreven opleidingen kunnen alle pijn en trauma's die je meedraagt in je rugzak en die je groei belemmeren, vakkundig behandeld worden, indien je dit wenst.


Je bent niet de eerste

De afgelopen jaren heb ik ruim 300 vrouwen blijvend uit hun burn-out geholpen. Meer dan 1.200 vrouwen ervaren nu dagelijks balans, harmonie, geluk & veerkracht. 


Hoe ik dat doe? Door het geven van events, coaching en cursussen waarin ik gebruik maak van de in praktijk bewezen ENERGY-methode™. 


Wil je meer weten? Bekijk dan de video.Ben je nou benieuwd hoe jij meer in balans, harmonie & veerkracht kan leven? Schrijf je dan in voor mijn exclusieve gratis training. 


Annelies De Roover in gesprek met hooggevoelige ondernemer Bas Van Vugt

Onlangs werd ik geïnterviewd door Bas Van Vugt. Bas richtte samen met zijn echtgenote Mirna, De Hooggevoelige Ondernemer op.


Zij hebben mij als onderneemster helpen omgaan met mijn HSP. Bij hen heb ik geleerd hoe waardevol het is om rijkdom op alle vlakken te bereiken.  Bovendien stem ik nog steeds geregeld af met Bas tijdens onze MasterMinds. 


Zo ben ik er zeker van dat mijn werk en ik op één lijn blijven zitten. En dat ik in zachtheid kan blijven groeien om steeds meer vrouwen te kunnen helpen om, met de ENERGY-methode™, de beste versie van zichzelf te ontdekken en krachtig in het leven te staan. 

BalansHarmonieVeerkracht

×

Volg ons op Facebook

>