fbpx

BalansHarmonieVeerkracht

Klanten Reviews & Media


Kim

deelnemer coaching

Ik leef nu het leven dat IK wil.

" Voor ik bij jou op coaching kwam had ik echt het gevoel dat ik vast zat in mijn leven. Ik was niet gelukkige in een 9 to 5 bureaujob. Ik wou iets helemaal anders. Ik wou een job die ik met passie kon uitoefenen. Maar wat betekende dat dan voor mij? Ik brainstormde erop los. Mijn omgeving gaf dan vaak aan dat ik een dromer was. Ik vroeg mij af 'moet ik mij dan maar gewoon neerleggen bij dit leven dat ik nu leef maar niet alles uithaal wat erin zit'.


Jij begreep mij. Jij maakte mij duidelijk dat het oké was om een ander pad uit te gaan dan dat de meeste mensen bewandelen. Ik kreeg bij jou terug hoop. Door de gesprekken leerde ik mezelf beter kennen en vielen de puzzelstukjes in elkaar. Jij liet mijzelf tot inzicht komen: ik stopte met mijn bureaujob en startte met een opleiding relaxatietherapie. Het voelde zo goed om mijn hart te volgen.

Je was ook een inspiratiebron voor mij: jij had je eigen leven in handen, deed je job met passie en stond stevig in jouw schoenen.

Vandaag de dag geef ik relaxatietherapie en yoga in groep. Heb individuele gesprekken met mensen die niet goed in hun vel zitten. Ook werk ik nog steeds op Nottebohm om de intake- en eindgesprekken van de revalidatie te verzorgen. Ik leef het leven dat IK wil. Ik wil blijven groeien en mezelf ontwikkelen want dat geeft me voldoening. En misschien wel het allerbelangrijkste dat ik meeneem is: blijf trouw aan jezelf."Lendy Jacobs

deelnemer coaching

Eeuwige dank!

"Afgelopen lente trok mijn lichaam aan de alarmbel, vermoeidheid overheerste met momenten mijn dagelijkse doen en laten. Ondanks ik heel goed wist dat ik teveel hooi op mijn vork had slaagde ik er zelf niet in om de cirkel te doorbreken, want als 27 jarige moet ik dat toch allemaal wel kunnen?! Dacht ik...maar het was hoog tijd voor verandering. Ik kwam bij Annelies terecht en bij onze eerste afspraak had ik gelijk een klik, ik voelde meteen: zij gaat mij hier doorheen helpen!


En jawel, dat gebeurde. Annelies gaf me inzicht in wat voor mij echt belangrijk is. Door haar heb ik nee leren zeggen tegen dingen die mijn energie afnamen, om zo terug ja te kunnen zeggen tegen de dingen waar ik juist energie van krijg. Nee stond eigenlijk niet in mijn woordenboek...het is een verademing dat ik dit nu wel kan, zonder mij daarbij schuldig te hoeven voelen. 


Ik heb daarnaast beter leren plannen en heb nu de touwtjes terug in handen, er is heel wat hooi van mijn vork en dat maakt dat ik nu terug ontspannen door het leven kan gaan. Ik ben Annelies dan ook enorm dankbaar voor de ommekeer die ze bij mij teweeg heeft gebracht, van chaos terug naar structuur, van stress terug naar ontspanning. Eeuwige dank!"


Joyce Blondé

deelnemer coaching 

Het verschil tussen wat verwacht wordt en wat ik wil.

"Bij pop-coaching leer je terug in contact komen met je dromen en leer je voelen wat je echt energie geeft. Je leert het onderscheid te maken tussen wat de rest van de wereld van jouw verwacht of verlangt en je eigen wil. Bedankt Annelies voor de support en dat laatste duwtje en schouderklopje dat we allemaal af en toe nodig hebben."


Schrijf je in voor mijn gratis training

en leer hoe je direct meer in balans, harmonie en vanuit veerkracht leeft... 

BalansHarmonieVeerkracht

>