fbpx
Ga naar de inhoud

Waar komt stress vandaan? 3 oorzaken

Blog - Intdek de 3 oorzaken van stress


Soms word je overvallen door stress. Dat kan leiden tot overspanning. Of erger: burn-out. Maar waar komt stress eigenlijk vandaan? In deze blog ontdek je de 3 oorzaken van stress.

3 oorzaken van stress 

Wie wil vernieuwen, kan ook old school gaan. Daarom gaan we met deze blog een beetje retro. Je krijgt hem namelijk op papier.  Wist je dat op een beeldscherm lezen zeer vermoeiend is en stress in de hand werkt? Wanneer je deze blog afdrukt is het aangenamer voor je ogen. En je kan hem meenemen om tijdens een verloren momentje uit je handtas te halen en er dan van te genieten.

Minder vermoeiend voor je ogen om te lezen. Maar ook voor het invullen van de checklist is hij wel zo handig op papier.  Kan je nog wat extra notities maken voor jezelf. Handig toch? 

Ontdek in deze blog alles over interne en externe triggers. En onderzoek aan de hand van de checklist hoe stressgevoelig jij bent. 

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen? Of wil je meer weten over de oorzaken van stress. Of wil je jouw stressgevoeligheid verminderen? Dat kan. Schrijf je dan snel in voor de gratis online training 'Naar balans, harmonie & veerkracht' Druk dus op onderstaande knop en krijg antwoord op al jouw, stressgerelateerde, vragen.

Ik kijk er echt naar uit om jou te ontmoeten!

Een gelukkig leven vanuit passie. Het kan ook voor jou!

Ook jij bent geboren voor geluk! Echt waar. Het geluk zit in jou... maar het komt er niet vanzelf uit. Het is helemaal oké wanneer je daar nu eventjes hulp bij nodig hebt.

Druk op deze knop voor meer info over de training

×

Volg ons op Facebook

>