fbpx

BalansHarmonieVeerkracht

Hoe ik 483 ondernemende vrouwen geholpen heb
naar meer balans, harmonie & veerkracht in hun leven

Exclusieve gratis online training van Annelies De Roover:

 • Waarschuwingssignalen: Ligt een burn-out op de loer? Zo herken je de eerste signalen van chronische stress en overspanning. 


 • Quickfix waarmee jij jouw stressniveau drastisch omlaag haalt.

 • Wat is jouw volgende stap naar evenwicht, rust,  vrijheid en geluk is.

Wil je meer weten over wat een online training precies is en wat je mag verwachten?    Ontdek het hier.

Exclusieve gratis online training van Annelies De Roover:

 • Waarschuwingssignalen: Ligt een burn-out op de loer? Zo herken je de eerste signalen van chronische stress en overspanning. 


 • Quickfix waarmee jij jouw stressniveau drastisch omlaag haalt.

 • Wat jouw volgende stap naar evenwicht, rust,  vrijheid en geluk is.

Annelies De Roover heeft meer dan 300 ondernemende vrouwen in België en Nederland uit een burn-out geholpen. Niet één heeft een terugval gehad.  Ruim 1.200 onderneemsters heeft ze vanuit chaos, stress en overspanning begeleid naar balans, harmonie en veerkracht in hun leven. 


Ze droomt van  een wereld waarin elke vrouw in haar kracht staat. Een wereld waarin elke vrouw haar eigen keuzes kan maken voor en vanuit zichzelf. Zodat je echt het leven kan gaan leiden waarvoor jij geboren bent. 


Annelies wil stress, overspanning en burn-out bespreekbaar maken en aan iedereen laten weten dat er een uitweg is. De directe en indirecte kosten van een burn-out bij werknemers zijn gemiddeld 20.000€. Voor onderneemsters ligt dat bedrag hoger: 58.000€ aan inkomensverlies. Om nog maar te zwijgen over de effecten op jezelf als persoon, op je omgeving en op je bedrijf. Als onderneemster kan jij je werkelijk geen burn-out veroorloven.   


Daarom toont Annelies je tijdens deze gratis training  hoe je stress in je leven kan herkennen, wat je kan doen om het te managen en wat jij kan doen om sterker te worden.


Want wanneer jij écht in jouw kracht staat, heeft stress of overspanning geen vat meer op jou en ben je veilig.  Meer nog: je bent dan eindelijk gelukkig en kan genieten van al het moois dat jouw job en je leven te bieden heeft... zonder schuldgevoel. 

"

"Je leert terug in contact komen met je dromen en je leert voelen wat je echt energie geeft. Je leert het onderscheid te maken tussen wat de rest van de wereld van jouw verwacht of verlangt en je eigen wil. Bedankt Annelies voor de support en dat laatste duwtje en schouderklopje dat we allemaal af en toe nodig hebben."


Joyce

deelneemster ENERGY-traject

Een online training, wat is dat eigenlijk?

Een online training is een lezing, workshop of presentatie die plaatsvindt via het internet.  Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker zien en horen. '


Met andere woorden: ik zit achter mijn pc en geef van daaruit mijn uitleg.  Dankzij mijn goede camera en een prima microfoon, kan jij me goed kan horen en zien op jouw computer.  Mijn online trainingen worden live gegeven. Je ziet op jouw scherm de presentatie die ik gemaakt heb en in een hoek van die presentatie zie je mij. Daarnaast is er een ook een chatvenster waarin we met mekaar kunnen praten, als jij dat wil.  Zo wordt een online training toch heel persoonlijk.

Wat zijn de voordelen van een online training?

Het grootste voordeel van een online training is dat je er je huis niet voor uit hoeft. 

Je kan dus gewoon in je eigen comfortabele stoel zitten.

Je hoeft geen babysit te regelen.

Ook als je een beetje verkouden bent of fysiek moe, kan je het toch volgen. 

Niemand kan jou zien, dus je mag gerust in pyjama komen of op je pantoffels.

Je hoeft niet de weg te zoeken. Geen uren in de file te staan. Geen parkeerplaats te zoeken.


Het tweede grote voordeel is dat je het gelijk waar kan volgen.

Of je nu met je tenen in het zand zit op een tropisch eiland of op kantoor, dat maakt dus echt niet uit.

Zelfs op de trein of onderweg in de auto naar je vakantiebestemming. Het enige dat je nodig hebt is een computer en een internet/wifi-verbinding.


Het derde grote voordeel is dat je de 'heruitzending' kan zien.

Ik stuur de mensen die inschreven voor mijn online training de volgende dag een mailtje met een replaylink.  Als je daarop klikt kan je gewoon een stuk of de hele training opnieuw bekijken, wanneer je maar wil. Handig toch?


Wat zijn de nadelen van een online training?

Je moet voor je eigen kopje thee en koekjes zorgen.  En je ontmoet de andere deelnemers niet. Verder kan ik echt geen nadelen bedenken. 


Hoe verloopt dat?

 1. Je klikt op de oranje knop hieronder en je vult jouw mailadres en je naam in.
   Als je wil kan je ook het vragenlijstje invullen. Daarmee vertel je me een aantal dingen die ik dan kan meenemen in de voorbeelden tijdens de training. Maar dat hoeft dus niet, als je dat niet wil. 
 2.  Je krijgt een bevestigingsmail met een link (blauwe tekst). Als je daarop klikt ga je naar de website waar de training  doorgaat.
   Als je nu op die link zou klikken, krijg je een aftelscherm te zien. Je kan zien hoelang het nog duurt voordat jouw trainingssessie start.
 3. Je krijgt 3 uur voor de start van de online training nog een herinneringsmail met opnieuw dezelfde link.
 4. Je krijgt een kwartier voor de start nog een laatste reminder. Ook in deze mail staat dezelfde link naar de website van de online training. 
  Waarom ik zoveel mails stuur? Omdat ikzelf vaak mails verlies, of omdat mails ondersneeuwen tussen al die andere mails in mijn mailbox. 
 5. Een kwartier voor de start van de training installeer jij je op je plekje met een glaasje fris of een kop thee met wat lekkers. Je neemt er eventueel een notitieblok bij.
 6. Je klikt op de link uit de mail. 
  Je komt nu in de 'webinarkamer'. Je checkt je geluid en kan eventueel nog andere huisgenoten van het internet halen, mocht de kwaliteit niet goed genoeg zijn.
 7.  Op het aangegeven start-uur zet  ik mijn camera en microfoon aan ... en we zijn vertrokken.         


Is het heel ingewikkeld?

Echt niet. Ik heb zelf een bijzondere relatie met technologie. Lees: computers moeten mij niet echt. Die beginnen vaak heel vreemd te doen als ik eraan kom. Je kan je dus wel voorstellen wat ik heb moeten overwinnen om zelf een online training te gaan geven. Ja, het leek heel complex. En ik kan je vertellen: het is zò simpel! Echt, kinderspel! Ik ben een grote fan ondertussen. 


Ben jij ook bang dat het niks voor jou is? Dan wil ik je graag uitnodigen om het toch te proberen. Want wie weet: misschien ben je even verrast als ik en gaat er een nieuwe wereld voor je open.

>